Για την πλοήγηση


Βιογραφικό Γαστρεντερολόγου - Ηπατολόγου ΠΑΠΑΛΕΞΗ ΦΑΝΗ στη Θεσσαλονίκη


Η Γαστρεντερολόγος – Ηπατολόγος , Φανή Παπαλέξη, γεννήθηκε στο Βόλο Μαγνησίας. Είναι  απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ειδικεύτηκε στην Γαστρεντερολογία στην Ά Προπαιδευτική Κλινική του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

Είναι Υποψήφια Διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στον τομέα των Αυτοάνοσων Ηπατοπαθειών. Μετεκπαιδεύτηκε στην επεμβατική ενδοσκόπηση στη Ρώμη.
Είναι επιστημονικός συνεργάτης Δ’  Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής Θεσσαλονίκης. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη και συνεργάζεται με τη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης, του ομίλου της Βιοϊατρικής.

Έχει δημοσιευμένα άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά καθώς και ανακοινώσεις ερευνητικών εργασιών σε διεθνή συνέδρια. Έχει συμμετάσχει ως ερευνήτρια σε πολυκεντρικά διεθνή ερευνητικά πρωτόκολλα στον τομέα των ιογενών ηπατιτίδων και των ιδιοπαθών φλεγμονωδών νοσημάτων του εντέρου. Είναι μέλος της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρίας και του Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ